24 maj 2011

Johan Falk








Idag har Isidor varit och filmat. Detta är hans sjätte film i Johan Falk-serien där han spelar Ola Falk son till Johan. Isidors pappa Johan spelas av Jacob Eklund och mamman av Marie Richardsson. Idag var det en 10-årig flicka som blev "kär" i Isidor och bad om hans autograf. Det gillade han:)

22 maj 2011

Torpåkra till salu











Nu säljer jag mitt stora vackra sommarhus. Det är med viss lättnad men också med ett visst vemod jag gör mig av med det. Jag köpte det 1995 och har haft mycket drömmar och planer för huset men det har varit för stort för mig att styra upp ensam. Nu hoppas jag att det finns några andra som vill ta hand om det. På torsdag 26/5 mellan 17-17.30 är det visning av huset. För bokning och mer info och bilder klicka här. För ännu fler bilder klicka här och här.

19 maj 2011

Illustrationer






Mairo bad mig göra en liten pixi-bok som skall medfölja då man köper påslakan med mina mönster på. Här är ett smakprov på illustrationerna ur boken. Jorge har hittat på en berättelse och Isidor och de andra barnen i hans klass har ritat detaljer till figurerna som jag har lagt in i mina bilder. Skall bli spännande att få se boken i tryck!

7 maj 2011

Vårmässa på Nääs





Idag bjöds det på Vårmässa på Nääs, en stor marknad för slöjd, konsthantverk, knivmakeri, mat och byggnadsvård. Jag var en av utställarna och det är alltid en fröjd att komma ut till den fina miljön vid Nääs. Mässan är också öppen imorgon mellan 10-17. Välkomna!

5 maj 2011

Utklädningskläder





Så här fina utklädningskläder kan man hitta hos den fina ekologiska webbutiken Shakshuka. Förutom utklädningskläderna har de en rad superfina barnkläder och prylar. Klart värt att ta en titt. Bilderna har jag lånat från dem.

För övrigt så älskar jag snyltdjur. Läs den om ni vill muntras upp en smula!