30 mars 2011

Sett på stan


Någonstans i Stockholm, Klarebergsvägen, säger mig inte så mycket. Om någon vet var det är upplys mig gärna.

För att titta på något roligare klicka
här

24 mars 2011

Nytapetserat




Äntligen har jag vågat mig på att tapetsera. Jag började med en liten liten snutt för att vara på den säkra sidan. Tack och lov var det inte så svårt som jag trodde och jag tycker att det blev riktigt fint. Tapeten heter Naturcollage och finns att köpa hos Photowall.

14 mars 2011

For your eyes only








Nu är arbetet med plagget till Sisters i full gång. Tack och lov har jag fått hjälp av fantastiska Sanna med mönsterkonstruktion och sömnad. Dessutom har hon en underbar ateljé tillsammans med Rikard Lindqvist. Vet inte hur jag hade klarat det här utan henne. Idag har vi konstruerat ett mönster och sytt en toile. Jag känner mig mycket hoppfull inför resultatet. Imorgon åker jag till Tobex i Borås för att digitaltrycka ett tyg med ett av mina mönster.

Photos
from Justice & Police Museum collection


12 mars 2011

Telefonklotter









Såhär kan mina skisser se ut. Kanske blir de liggande eller kanske scannar jag in dem och använder dem som komponenter till nya mönster. Se exempel på tidigare skisser här som sedan har blivit mönster till tapeter. Här kan du tävla och vinna ett presentkort på tapeter från Photowall. Sista dagen är imorgon!

1 mars 2011

RÄDDA ÄLVORNA, STOPPA ALLT!








Fantastiska teckningar gjorda i paint av min superfina och begåvade lillebror Niklas Backlund, hälften människa och hälften väsen. Just nu läser han konstlinjenLunnevads folkhögskola.